Henrik

2013 för att jorden inte gick under 2012

Denna dagen en del av ett liv

Publicerad 2010-04-30 19:37:41 i Tankar i smått,

Haft en OG-lunch med noga utvalda originalare (vi som föredrog indiskt före sallad), trevligt. Vi har en ny PL på tillväxt som artar sig bra... Tror jag, han är trevlig i alla fall.

Finland ringde och pratade om strejker. Banksiter och tv i strax över en timma. Trevligt. Ska skicka honom lite länkar med saker jag nämnde i samtalet.

Bestämde mig att äta lite skräpmat denna fredag när jag kommit hem. Gock till Pizza Palatset. De har tidigare gjort ruggigt goda och intressanta pizzor. Pland annat en strutspizza med kiwisås som jag gillade. Tog en Döner tallrik så jag kan inte säga något om pizzorna. De verkar fortfarande mer intressanta än på andra ställen med olika musslor och hummer bla. MEN de ser numera efter ett ägarbyte ut som alla andra pizzerior med fula plakat utanför och inne i butiken. Hemsidan ser också sunkig ut. Men Dönern var mummsig. Kommer inte att ta dit gäster i alla fall.

Sedan när jag hämtade posten och började titta lite på den så ser jag sossarnas reklam. De börjar tidigt är min första tanke sedan ser jag på personerna på framsidan. Kände igen en av kvinnorna. Tror det är en klasskompis till mig från gymnasiet. Stämmer det så är hon alltså valbar 2010. Är ganska förvånad. Då på 1990-talet så betrktade kjag henne som blond djupare än hårrötterna. Den rosaklädda barbietjejen som sa korkade saker. Hon kan ha lurat oss, hon kan ha växt upp. Jag tar nog det säkra före det osäkra och röstar på någon annan för egen del...

Om

Min profilbild

Hhagbard

Jobbar med reklam och har glasögon... Du har kanske sett mig på stan.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela