Henrik

2013 för att jorden inte gick under 2012

temperatur, tid, tåg

Publicerad 2009-04-30 19:32:13 i Tankar i smått,

26,5 grader på kontoret idag, efter det att folk gått hem och vi fläktat. Är inte bra, har gått hem med tunkande huvud flera dagar under vackan. Men vilken lycka att kunna sitta i solen på lunchen och låtsas att lysna på vad folk säger om saker som inte är så intressant för just mig. Jag gillar de som pratar och saker tenderar att fastna.

Tid har man för mycket av eller för lite av känns det som men ibland så är det precis så mycket jag behöver. Lagom, perfekt.
Nu håller jag på at planera semestern. det blir öster ut i år. Återigen ensam.
Har tänkt mig att resa så här.

GBG – Tallin

Tallin – Helsingfors

Helsingfors – Uleåborg

Haparanda-Luleå, buss

Luleå-Skövde, tåg

Skövde-Uddevalla

 

Visa ställen är bara fordonsbyte men tänkte mig några dagar i Tallin, Helsingfors och Uleåborg. Varför är kanske en rellevant fråga. För att jag vill är mitt svar. Har aldrig varit i Estland, är jubileum av förlusten av finland 1809 (något som avspeglat sig på 1 kronorna) tänker besöka Sveaborg, sedan har jag S:arna i mellersta Finland som jag inte sett sedan början av årtiondet. Åter igen tid, vad hinner jag, vad behöver jag?

Hade en skön promenad från jobbet till tåget. Tåget var i tid och ganska glest med folk. Perfekt. Efter ett tag så ser jag att det står Stenungsund på skärmen, det tåget brukar gå till Uddevalla. Vi kom närmre och närmre Stenungsund och ingen tågvärd att fråga. Slutligen i denna metropol längst med kusten så stoppar tåget och skärmen lyser "slutstation". Fan tänker jag och går av. Flera med mig som också skulle längre går också förvirrat av. Sedan börjar tåget åter rulla, vidare mot Uddevalla. FAN VAD JAG AVSKYR VÄSTTRAFIK! Ringde och frågade efter nästa tåg/buss till Uddevalla, tjejen jobbade sin första dag så det gick trögt och lite osäkert. Sådant som händer. Idag var det i alla fall underbart väder att vänta på tåg, sist var det många minusgrader, snö och tidigt. Att jag hamnar i Stenungsund är misstag oftast Västtrafisk misstag.

Om

Min profilbild

Hhagbard

Jobbar med reklam och har glasögon... Du har kanske sett mig på stan.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela