Henrik

2013 för att jorden inte gick under 2012

Pestsmittad

Publicerad 2009-05-31 19:08:53 i Tankar i smått,

Det är sommar och varmt idag, jag har badat med kameran och tagit några trevliga kort under vattnet. Ryktet går att det är ungefär 14 grader i vatttnet nu. Behagligt efter första doppet.
Folk är trevliga och kanske lite vackrare än vanligt. Inte alla det ska medges. När jag kom ner till Uddevalla så var det ungefär 20 minuters väntan på bussen hem. En äldre kvinna sätter sig tvekande bredvid mig på bänken. Efter en stund kommer en A-lagare fram och börjar snacka. Damen får nog och flyr mannen som om han vore pestdrabbad. Han ser lite ledsen ut, mannen har troligen råkat ut för liknande tidigare. Vi sitter och snackar lite. Han pratar lite sluddrigt, raspigt, luktar sprit och svett. Jag ser ingen anledning att vara otrevlig eller att fly när folk pratar med mig. Är de inte otrevliga så är det ok. Kanske jag själv är i samma situation i framtiden.
Skojade när folk frågade mig vad jag skulle bli med min utbildning - Högutbildad arbetslös, var mitt svar. Nu blev det inte så vad det verkar men möjligheten finns kvar.

Om

Min profilbild

Hhagbard

Jobbar med reklam och har glasögon... Du har kanske sett mig på stan.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela