Henrik

2013 för att jorden inte gick under 2012

Hon klev av tåget iförd blåa pyjamasbyxor med vita blommor på. I famnen bar hon sin lilla hund.

Publicerad 2008-03-29 15:39:19 i Tankar i smått,

Var i Göteborg tidigare idag. Köpte lite filmer, böcker för att sedan bli hungrig och besöka en restaurang. Valde Jensens Bøfhus, Norra hamngatan. Ett sådant ställe där man blir tilldelat ett bord.
En grupp med lördagshungriga stod framför mig men vände i ilska då stället hade slut på barnstolar. Borde kanske vänt när jag förstod att det var många barn i lokalen men icke, jag var hungrig på kött. Inte helt oväntat fick jag ett bord bredvid en familj med 3 barn och en mormor. De var ganska ok de ungarna, en av dem kanske lite klen till förståndet. Han slängde sig handlöst bakåt och slog huvudet i nackstödet på soffan med en jättesmäll. Tur att han inte var lite längre för då hade han slagit i tegelväggen i stället.
Åt en mediumbiff med vitlökstema, kunde ha beställt något större men gott var det. Stället har en trevlig men lite ovanlig grej för sig när det gäller notan. På baksidan har (i alla fall i mitt fall) servitrisen skrivit: ?Tack för besöket! Ha en trevlig helg!/?/? Trevligt tycker jag, fler handskrivna lappar. Att sedan notan till 50 % är på danska ger en nästan kontinental känsla.

?Takk för besøget og på snarlig gensyn!?

Om

Min profilbild

Hhagbard

Jobbar med reklam och har glasögon... Du har kanske sett mig på stan.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela