Henrik

2013 för att jorden inte gick under 2012

Allt är Bamses fel

Publicerad 2007-03-28 18:54:35 i Tankar i smått,

Några saker idag har verkligen hjälpt till att lyfta en bra dag till en ännu bättre dag.

#1 Träffade på vägen hem från centrum en gammal kollega från telemarketintiden (var telefonförsäljare en månad förra året. Fick aldrig min lön där i från...). Vi pratade en stund och det visade sig att företaget vi jobbat på konkat. Vi två var sarkastiska om hur bra företaget och chefen varit. Hur nöjd som hellst att de inte finns kvar.

#2 En person som står mig nära har under större delen av sitt liv fram tills idag trott att man kan simma under öar. Jag frågade var personen fått det i från och denne svarade att det fanns flytande i Bamse. Så passa er för kunskaper ni fått fran Bamse. Mycket är bra men försök att vara lite kritiska i ert läsande. 
    Det är kul med "vuxna" människor som är så totalt felinformerade om något. Hade en klasskamrat på högstadiet som hävdade att torkade vindruvor (som vanliga människor kallar russin) hette LUSSIN. Det fanns ju i Lussekatter och borde då heta lussin... SAOL, andra kamrater och lärare frågades om detta men hon vägrade att byta namn. Senast jag hörde om henne jobbade hon på Konsum.

Om

Min profilbild

Hhagbard

Jobbar med reklam och har glasögon... Du har kanske sett mig på stan.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela