Henrik

2013 för att jorden inte gick under 2012

Passar inte in

Publicerad 2006-08-29 20:29:47 i Tankar i smått,

Det är kul att läsa andras bloggar, det misstänker jag att du som vilsen läsare av den här håller med mig om. Jag får reda på saker som hjälper mig i mitt liv, eller som bara ger mig en kreativ känsla som jag mår bra av i fler minuter. Vissa bloggar är mig kärare än andra. Jag ser en blogg-värld som roar och informerar mig. Men i bland så får jag information som INTE roar mig. Som gör mig ledsen in i märken och får mig att tvivla på saker som andra ser som sjkälvklara. Varför skulle jag villja göra mig den otjänsten när det finns de som har det jag saknar men mår så jävla mycket mer illa.

Förväntar mig inte att du som läsare ska analysera det jag skrev ovan eller för den delen förstå vad jag menar men jag skriver för mig själv.

På tal om pingis: Bröderna Wachowski som skapat gjorde den misslyckade Matrix-trillogin (#1 var BRA de senare var kassa) har som ni vet även gjort V for Vendetta förra året. De har en mani på att samla saker som de sedan använder för sina egna syften likt filmens fantom som samlar alla förbjudna verk i sin lilla källare. Det använts en slags bildspråk och små meddelande som jag gillade med filmen, kanske den vore passande för en analys av någon konstvetare utan bättre för sig.

Fler roliga bloggar i den bästa ut av världar som Voltaire skulle ha skrivit i sin om han levt idag och var mer bekväm med det svenska språket.

Om

Min profilbild

Hhagbard

Jobbar med reklam och har glasögon... Du har kanske sett mig på stan.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela