Paprika
Låt mig börja så här. Grillad paprika är helt ok, i vissa fall gott.
Rå paprika är helt jävla värdelöst. En fin röd färg, javisst men lägg i några bra tomater i stället så smakar det inte så illa. I sallader, på pizzor, i baguetter, i salladsbaren, gömda bland goda saker ligger de där och väntar. Röda, gröna eller gula det spelar ingen roll. Jag vill inte ha dem, Plocka bort dem. Jag äter nästan allt utom inälvsmat, ärtsoppa, ägg dvs stekt och kokt (i mat går jättebra) och falukorv. Jag kan äta det nyss nämnda men jag låter bli om jag kan. Jag gillar det inte, det kan vara smaken/ texturen. Jag har ofta en sportslig chans att undvika de nyss nmanda, men paprikan smyger sig på...
Rå paprika är helt jävla värdelöst. En fin röd färg, javisst men lägg i några bra tomater i stället så smakar det inte så illa. I sallader, på pizzor, i baguetter, i salladsbaren, gömda bland goda saker ligger de där och väntar. Röda, gröna eller gula det spelar ingen roll. Jag vill inte ha dem, Plocka bort dem. Jag äter nästan allt utom inälvsmat, ärtsoppa, ägg dvs stekt och kokt (i mat går jättebra) och falukorv. Jag kan äta det nyss nämnda men jag låter bli om jag kan. Jag gillar det inte, det kan vara smaken/ texturen. Jag har ofta en sportslig chans att undvika de nyss nmanda, men paprikan smyger sig på...