Konsten är att titta lite på receptet och sedan leka lite själv*
I Lördags hade jag över
och hennes kille på plockmat och alkohol. Har som ni kanske vet gott om tid för att planera och genomföra lite av varje som arbetslös. Nu har jag den senaste veckan haft Tapas som projekt och letat fram skålar, vin och öl, recept, bröd, oliver, korvar, ostar mm som kan tänkas passa. Ganska kul.
När jag hittar recept så blir det ofta så att jag tittar på det, ser om det verkar genomförbart och om jag har grejorna som krävs. I bland ska man ha balsamikovinäger eller annat som jag troligen inte kommer att använda mig av och då går det bort. Sedan kanske jag tycker att man kan lägga till lite saker som smakar gott har exempelvis börjat använda mig av Tika Masala ( indisk krydda med bla kanel och cayenneppeppar) i efterräter. Nu i lördags så började jag med ett recept från Tasteline (se länk) , jag ersatte parmesan med vällagrad riven ost och la till fransk senap. Det brukar bli bra och så länge man har salt, peppar, grillkrydda, vitlök och honung så blir det nog bra.
Tasteline.com
* Recept från läkare bör inte lekas med själv

När jag hittar recept så blir det ofta så att jag tittar på det, ser om det verkar genomförbart och om jag har grejorna som krävs. I bland ska man ha balsamikovinäger eller annat som jag troligen inte kommer att använda mig av och då går det bort. Sedan kanske jag tycker att man kan lägga till lite saker som smakar gott har exempelvis börjat använda mig av Tika Masala ( indisk krydda med bla kanel och cayenneppeppar) i efterräter. Nu i lördags så började jag med ett recept från Tasteline (se länk) , jag ersatte parmesan med vällagrad riven ost och la till fransk senap. Det brukar bli bra och så länge man har salt, peppar, grillkrydda, vitlök och honung så blir det nog bra.

Tasteline.com
* Recept från läkare bör inte lekas med själv